Kisakuulumisia Mikkelistä ja Järvenpäästä

1.10.2018

Emmi, Iines, Silja ja Jennica
Emmi, Iines, Silja ja Jennica
Vilma ja Riina
Vilma ja Riina

Kisaputki on mukavasti päällä ja viime viikonloppuna 29.-30.9.2018 joensuulaisia ja kiteeläisiä luistelijoita kilpaili Järvenpäässä ja Mikkelissä.

 

SM-noviisien ensimmäisessä valintakilpailussa Järvenpäässä tuli Joensuun Katajan nelikolle Siljalle, Emmille, Iinekselle ja Jennicalle parannusta kauden ensimmäisiin kisoihin nähden. Tuleviin kisoihin pyritään saamaan vielä suoritusvarmuutta, ja näin alkukaudesta viilataan myös vielä sopivia elementtejä ohjelmiin.

 

Mikkelin Crystal Cupissa luisteltiin juniorien Pinjan ja Riinan sekä seniorien Saaran, Vilman ja Emma-Lotan kauden ensimmäinen rankingkilpailu. Tyttöjen ohjelmissa oli hienoista alkukauteen liittyvää epävarmuutta, mutta kivoja onnistumisia myös!

 

Muissa Mikkelin sarjoissa debytantit Natalia ja Anni saivat mukavat suoritukset. Erityisen huikeita olivat Natalian puhtaat kaksoisaksel ja kolmoissalchow.

 

A-silmu Vilja paransi ennätyspisteitään hyvin menneellä ohjelmallaan ja Kiteen Jääsusien Alina Vlasova voi myös olla tyytyväinen suoritukseensa sarjassa minit 2010 ja nuoremmat.