Joensuun Katajan luistelukoulut

Luisteluharrastus aloitetaan yleensä luistelukouluryhmässä, jossa luistelun perustaitoja opetellaan aivan alkeista jatkaen kohti vauhdikasta ja varmaa luistelutaitoa. Luistelukoulu on suunnattu kaikille yli 3-vuotiaille lapsille. Paitsi että siellä opetellaan luistelemista, se antaa hyvän pohjan mille tahansa lajille sekä opettaa lapselle oman kehonsa hallintaa.

Lapsen ei tarvitse osata luistella tullessaan luistelukouluun. Alkeisryhmä aloittaa aivan alusta: harjoitellaan pystyssä pysymistä, kaatumista ja yleensäkin jäällä/luistimilla liikkumista.

Harjoituksiin kuuluu paljon erilaisia pelejä ja leikkejä. Muutaman kerran kaudessa juhlistamme harjoituksia myös erilaisilla teemapäivillä. Luistelukoululaiset osallistuvat myös seuran luistelunäytöksiin.

Valmentajamme ja ohjaajamme ohjaavat/siirtävät lapset taitotason mukaisiin ryhmiin kauden edetessä, sillä kehittymisen kannalta on tärkeää olla taitotasoaan vastaavassa ryhmässä!

• Alkeisryhmästä on mahdollista siirtyä jatkoryhmään myös kauden aikana
  • Jatkoryhmästä voi taitojen karttuessa siirtyä myös kauden aikana seuramme ensimmäiseen kehitysryhmään
  • Koululaisryhmästä voi siirtyä Taitajat -ryhmään

Luistelukoulun opetus on yksilöllistä, laadukasta ja hauskaa, sillä tarjoamme:

• pienet ryhmät
  • Suomen Taitoluisteluliiton kouluttamat, kokeneet ohjaajat
  • harjoitusohjelmassa paljon leikkejä, pelejä ja teemapäiviä

Vakuutus

Kaikki luistelukoululaiset ovat vakuutettu Suomen Taitoluisteluliiton toimesta vakuutusyhtiö Pohjolassa (alle 15 v). Vakuutus kattaa harjoituksissa sattuneet tapaturmat. Vanhempien tulee huolehtia, että lapsen yhteystiedot ovat valmentajalla ajantasalla! Lisätietoja vakuutuksesta ja toimintaohjeet tapaturman sattuessa, löydät Taitoluisteluliiton sivuilta: http://www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit/

Luistelukoulussa tarjolla seuraavat ryhmät:

ALKEISRYHMÄ noin 3-5 vuotiaille

- alkeisryhmän harjoitukset kerran viikossa joko maanantaina tai sunnuntaina ryhmävalinnan mukaan.

- maanantaina 16.30-17.00 alkujumppa ja 17.15-18.00 jääharjoitus harjoitushallissa

- sunnuntaina 9.30-10.10 alkujumppa ja 10.15-11.00 jääharjoitus harjoitushallissa

Lukukausimaksut: syyslukukausi 110€, kevätlukukausi 110€

JATKORYHMÄ noin 4-6 vuotiaille

- alkeisryhmän jälkeen tai jo luistelutaitoa omaavat lapset

- jatkoryhmän harjoitukset KAKSI KERTAA viikossa.

- Maanantaina 16.30-17.00 alkujumppa ja 17.15-18.00 jääharjoitus sekä

- sunnuntaina 9.30-10.10 alkujumppa  ja 10.15-11.00 jääharjoitus harjoitushallissa

Lukukausimaksut: syyslukukausi 165€, kevätlukukausi 165€

KOULULAISRYHMÄ

- jo luistelutaitoa omaavat kouluikäiset lapset

- Lauantaina jääharjoitus klo 11.10-12.00 ja oheisharjoitus klo 12.15-13.00

- Sunnuntaina alkujumppa klo 9.30-10.00 ja jääharjoitus klo 10.15-11.00

Lukukausimaksut: Syyslukukausi 110€ (1krt/vko)  ja 165€ (2krt/vko),  Kevätlukukausi 110€ (1krt/vko)  ja 165€ (2krt/vko)

Sisarale 20% toisesta luistelevasta lapsesta, lasketaan halvempaan kausimaksuun.

Lisätietoja: taitoluistelukoulu@gmail.com