Joensuun Katajan luistelukoulut

Luisteluharrastus aloitetaan yleensä luistelukouluryhmässä, jossa luistelun perustaitoja opetellaan aivan alkeista jatkaen kohti vauhdikasta ja varmaa luistelutaitoa. Luistelukoulu on suunnattu kaikille yli 3-vuotiaille lapsille. Paitsi että siellä opetellaan luistelemista, se antaa hyvän pohjan mille tahansa lajille sekä opettaa lapselle oman kehonsa hallintaa.

Lapsen ei tarvitse osata luistella tullessaan luistelukouluun. Alkeisryhmä aloittaa aivan alusta: harjoitellaan pystyssä pysymistä, kaatumista ja yleensäkin jäällä/luistimilla liikkumista.

Harjoituksiin kuuluu paljon erilaisia pelejä ja leikkejä. Muutaman kerran kaudessa juhlistamme harjoituksia myös erilaisilla teemapäivillä. Luistelukoululaiset osallistuvat myös seuran luistelunäytöksiin.

Valmentajamme ja ohjaajamme ohjaavat/siirtävät lapset taitotason mukaisiin ryhmiin kauden edetessä, sillä kehittymisen kannalta on tärkeää olla taitotasoaan vastaavassa ryhmässä!

• Alkeisryhmästä voidaan siirtää jatkoryhmään kauden aikana
  • Jatkoryhmästä voi taitojen karttuessa siirtyä kauden aikana seuramme ensimmäiseen kehitysryhmään
  • Koululaisryhmästä voi siirtyä Taitajat -ryhmään

Luistelukoulun opetus on yksilöllistä, laadukasta ja hauskaa, sillä tarjoamme:

• pienet ryhmät
  • Suomen Taitoluisteluliiton kouluttamat, kokeneet ohjaajat
  • harjoitusohjelmassa paljon leikkejä, pelejä ja teemapäiviä

Vakuutus

Kaikki luistelukoululaiset ovat vakuutettu Suomen Taitoluisteluliiton toimesta (alle 15 v). Vakuutus kattaa harjoituksissa sattuneet tapaturmat. Vanhempien tulee huolehtia, että lapsen yhteystiedot ovat valmentajalla ajantasalla! Lisätietoja vakuutuksesta ja toimintaohjeet tapaturman sattuessa, löydät Taitoluisteluliiton sivuilta: http://www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit/

Lisätietoja sähköpostitse taitoluistelukoulu@gmail.com