Syyspiruetit 25.-26.11.2017

7.11.2017

Kotikilpailujemme talkoo-ilmoittautuminen on avattu.

Hei kaikkien luistelijoiden kotijoukot!

Seuramme järjestää ISU-sarjojen yksinluistelukilpailut, Syyspiruetit 25.-26.11.2017.

Kilpailut ja etukäteisjärjestelyt hoidetaan täysin talkoovoimin.
Jotta kilpailujärjestelyt ja itse h-hetki eli kilpailupäivä kokonaisuudessaan sujuisivat jouhevasti, ihan kaikkien perheiden panosta tarvitaan.

Toivomme kovasti, että ainakin näihin kilpailuihin osallistuvien luistelijoiden perheistä talkoojoukkoihin osallistuu vähintään yksi henkilö.

Tässäpä loistava tilaisuus myös esim. luistelukoululaisten ja Pikkutähtien vanhemmille tutustua kilpailujärjestelyihin kulisseista käsin jo ajoissa ennen oman lapsen suorituksen jännittämistä :)

Talkoohommia on monenlaisia, jokaiselle varmasti löytyy jotakin tekemistä. Paikalla ei tarvitse olla koko päivää, vaan jos ja kun talkoolaisia ilmoittautuu riittävästi, saamme jaettua työvuorot aamu- ja iltapäivän vuoroihin, tai osallistujamäärästä riippuen jopa lyhyempiin vuoroihin. Edellinen talkoolainen opastaa aina seuraavan tehtävään, varaudu siis olemaan paikalla hieman omaa työvuorosi päättymisaikaa pidempään.

Kisapäivänä erilaisia tehtäviä riittää, mm.

-kahvio

-kuuluttamo

-kellottaja

-luukkuvahti ja mehunjakaja

-jäänkunnostaja

-infopiste

-ensiapu

Kaikkiin tehtäviin opastetaan ennen aloitusta, älä siis turhaan arastele vaikka homma ei etukäteen kuulostaisi tutulta.

Jos et pääse varsinaisena kilpailupäivänä paikalle, voit antaa tärkeän panoksesi leipomalla kahvioon myytäviä tuotteita. Leivonnaiset toivomme laktoosittomina, ja myös mm.gluteenittomia leivonnaisia tarvitaan myyntiin.

Ilmoittaudu siis pikimmiten mukaan kisatalkoisiin jotta saamme kilpailut järjestettyä, ja järjestelyt sujumaan mallikkaasti!

JoKaista tarvitaan sujuvan kisapäivän tekemiseen!

Ilmoittautua voi täällä:

Runsasta osanottoa toivoen,