Yksinluistelu Joensuun Katajassa

Joensuun Katajan taitoluistelujaosto on kilpaurheilupainotteinen taitoluisteluseura mutta tarjoamme valmennusta myös harrastaja-ryhmissä. Valmennusryhmiä on eri tasoisille luistelijoille ja ryhmästä toiseen edetään taitojen kehittyessä. Kehitys- ja kilparyhmiimme noustaan yleisimmin luistelukoulumme kautta. Harjoittelumäärä suhteutetaan luistelijoiden ikään, taitotasoon ja tavoitteisiin. Kilparyhmissä luistelijilta ja vanhemmilta vaaditaan sitoutumista lajiin, sillä taidot vaativat kertyäkseen pitkää harrastamista ja kurinalaisuutta harjoittelussa.

Lajissa edetään valmentajien arvion mukaisesti. Linjauksia ohjaavat Suomen taitoluisteluliiton luoma luistelijan urapolku, lajin säännöt sekä kansallinen testijärjestelmä. Huomioimme luistelijan yksilöllisen kehityksen ja kokonaisvaltaiset valmiudet edetä lajissa. Tarkoituksena on tarjota jokaiselle luistelijalle sillä hetkellä paras mahdollinen harjoitusryhmä seuratoiminnan kokonaisuus ja resurssit huomioiden.

Lisää yksinluistelusta Suomen taitoluisteluliiton sivuilta ...

Luistelijan polku Joensuun Katajan taitoluistelujaostossa
PDF-tiedostoTLjuliste-urapolku.pdf (492 kB)