Ryhmät ja ilmoittautuminen

Luistelukouluryhmät ja ilmoittautuminen kaudelle 2018-2019

Alkeisryhmä noin 3-5 vuotiaille

- alkeisryhmän harjoitukset kerran viikossa joko maanantaina tai lauantaina ryhmävalinnan mukaan
- maanantaina 16.30-17.00 alkujumppa ja 17.15-18.00 jääharjoitus
- lauantaina 9.30-10.15 jääharjoitus ja 10.30-11.00 loppujumppa
- alkeisryhmä hinta 110e/lukukausi ja seuran jäsenmaksu 15 e/vuosi
- Huom! Myös alkeisryhmässä on mahdollista käydä kaksi kertaa viikossa. Oppiminen on tällöin tuplanopeaa. Hinta 165e/lukukausi ja seuran jäsenmaksu 15 e/vuosi.

Ilmoittaudu maanantain alkeisryhmään tästä ja lauantain alkeisryhmään tästä. Kaksi kertaa viikossa harjoittelevien alkeisryhmään ilmoittaudutaan tästä.

Jatkoryhmä noin 4-6 vuotiaille

- alkeisryhmän jälkeen tai jo luistelutaitoa omaavat lapset
- jatkoryhmän harjoitukset KAKSI KERTAA viikossa
- maanantaina 16.30-17.00 alkujumppa ja 17.15-18.00 jääharjoitus sekä
- lauantaina 9.30-10.15 jääharjoitus  ja 10.30-11.00 loppujumppa
- jatkoryhmän hinta 165e/lukukausi ja seuran jäsenmaksu 15 e/vuosi

Ilmoittaudu jatkoryhmään tästä.

Koululaisryhmä

- jo luistelutaitoa omaavat kouluikäiset lapset
maanantaina 16.30-17.00 alkujumppa ja 17.15-18.00 jääharjoitus
lauantaina 9.30-10.15 jääharjoitus ja 10.30-11.00 oheisharjoitus
- koululaisryhmässä on mahdollista valita, käykö harjoituksissa kerran vai kahdesti viikossa
- Hinta kerran viikossa harjoitteleville110e/lukukausi ja kahdesti viikossa käyville 165e/lukukausi. Lisäksi seuran jäsenmaksu 15 e/vuosi.

Ilmoittaudu kerran viikossa harjoittelevien koululaisryhmään tästä ja kahdesti viikossa harjoittelevien koululaisryhmään tästä.

HUOM! Jos lapsi on jo rekisteröitynyt Joensuun Katajan taitoluistelujaoston Hoikaan, voitte kirjautua sisään www.jasentieto.fi ja kohdasta Ilmoittautuminen valita, mihin ryhmään haluatte ilmoittautua. Ylläolevat linkit ovat niille lapsille, joilla ei ole ennestään Hoika-tunnuksia ja niiden kautta täytetään ensin rekisteröitymislomake. Ilmoittautumiseen liittyvissä teknisissä kysymyksissä auttaa tiedotus.joka@gmail.com.

Sisarale toisesta luistelevasta lapsesta 20 %, kolmannesta 30 %, neljännestä 40 % jne. Suurin alennusprosentti halvimmasta kausimaksusta.

Laskutamme kevätlukukauden automaattisesti. Ilmoita kirjallisesti luistelukouluvastaavalle joulujuhlaan 17.12.2018 mennessä, jos lapsi EI jatka kevätkaudelle.

Laskut tulevat sähköpostitse myöhemmin, niitä ei makseta tai hyväksytä vielä ilmoittautumisen yhteydessä.

Koulujen loma-aikoina luistelukoulukin lomailee. Lomaviikoilla saatetaan järjestää muuta toimintaa, josta toteutuessaan tiedotetaan myös luistelukoululaisille.

Jos olet epävarma, mikä ryhmä olisi sopivin, kannattaa olla yhteydessä luistelukouluvastaavaan taitoluistelukoulu@gmail.com.

Tervetuloa mukavan harrastuksen pariin!

Opittuaan luistelukoulussa luistelun perustaidot, siirtyvät lapset eteenpäin seuraaviin ryhmiin. Yleensä luistelukoulun jatkoryhmästä siirrytään pikkutähtiin ja koululaisryhmästä voi siirtyä taitajat -ryhmään. Molemmat ryhmät treenaavat luistelua jo 3/vko ja kehittymisen vauhti nopeutuu yleensä tässä vaiheessa vielä huomattavasti. Lue lisää näistä ryhmistä yksinluistelu -sivulta.