Rantasalmen kisoissa 13.10.2018 paljon ensikertalaisia JoKalaisia

14.10.2018

Ensikertalaiset tintit Aada, Eden, Ellie, Saimi ja Matilda.

Lauantaina 13.10.2018 kisattiin Rantasalmella. Kilpauransa aloitti näissä kisoissa moni luistelija!

Ellie, Eden ja Saimi luistelivat tintit 2012 -sarjassa. Tyttöjen oppivauhti on ollut nopea, sillä vasta hetki sitten tytöt ottivat ensi piirtoja jäähän luistelukoulussamme. Muita 2012 syntyneitä ei sarjassa ollut tällä kertaa mukana, joten tytöt nappasivat varmoin ottein 3 pokaalia kotiin. Tästä on hyvä jatkaa kautta eteenpäin.

Tintit 2011 -sarjassa uusia kisaajia olivat Aada ja Matilda. Samassa sarjassa kilpailivat myös Tessa ja Menni, joilla on kilpailukokemusta jo viimekin kaudelta. Kaikkien tinttien mielestä esiintyminen oli kivaa ja kilpailuihin kannatti ehdottomasti lähteä!

Mineissä tuli hienoja suorituksia kun Anni S. nappasi kultaa ja Kiteen Alina pronssia. Onnea tytöt!

B-silmuissa Katajaa edusti peräti kuusi luistelijaa. Helmi onnistui ohjelmassa upeasti ja ylsi lopputuloksissa kolmanneksi. Hyvin pienillä piste-eroilla seuraaviksi tulivat Iina P. ja Anzhelika. Sofia oli kuudes, Iina R. seitsemäs ja Kerttu kymmenes.

Moona kilpaili ensimmäistä kertaa aluesilmujen sarjassa ja ponkaisi upeasti onnistuneen akselinkin. Hanna puolestaan aloitti kisauransa taitajissa tuoden pronssipytyn Joensuuhun.

Seuraavana viikonloppuna 20.-21.10.2018 ovatkin jo ISU-arviointisarjojen kotikisat Priima-piruetit!